Velkommen til oss på Røros Sport!

Du finner Røros Sport sentralt i den historiske bergstaden Røros. Vi er en privateid sports butikk som ble etablert i 1981 og som i dag eies av Rolf Magnus og
sønnen Jørn Engzelius.

Butikkens beliggenhet ligger meget sentralt i Bergmannsgata, den ene av Røros to hovedgater. Butikken har vært gjennom flere utvidelser opp gjennom årene og den største utbyggingen skjedde i 1996. Da ble det gjort et påbygg med 3 etg. på ca 1000 m2 .

Inne i butikken har vi prøvd å bevare noe av Røros sin historie i farger, og vi har en del utstillinger på hyller av gamle ting som kommer fra Røros området. Og prikken over i-en er nok peisen midt i butikken som brukes på kalde dager. Miljøet med både farger, gamle ting og peis gjør at det blir en meget trivelig atmosfære i vår butikk.

I 1.etg finner du klær og sko, i 2 etg finner du fisk og friluftsavdeling og i kjelleren finner du sykkel, ski og våpenavdeling. Røros Sport var medlem i G-Sport kjeden helt fra starten i 1981 og frem til G-Sport ble nedlagt høsten 2019. Da ble vi medlem av Intersport, og fra den 01.01.2023 ble vi medlem av Stadion.

I årene som G-Sporter fikk vi følgende priser: 1989- Årets G-Sporter, 2008-Årets Helsprø butikk og 2009-Årets G-Sporter.

Du er velkommen til å varme deg på kalde dager ved vår flotte peis midt i butikken.

Rolf Magnus Engzelius og Jørn Engzelius
Røros sport peis

Vi hjelper deg med å finne det du trenger av bekledning og utstyr innen sport og fritid og jakt og fiske. Hos oss finner du også et godt utvalg av langrenn- og fjellski. Alle ansatte blir jevnlig oppdatert på nyheter som skjer i sportsbransjen


Vi fører kjente merkevarer som: Fjällreven, Haglöfs, Twentyfour, Hestra, Devold, Aclima, Norrøna, Peak Performance, Lutha, Brooks, Swix og Dæhlie.

Vi tilbyr også:

Alle spill fra Norsk Tipping og Norsk Rikstoto
Salg av fiskekort i Røros området
Sykkelreparasjoner
Sykkelutleie
Skiutleie
Preparering av ski
Egen våpenavdeling

Med butikkens 5 faste ansatte og noen ekstrahjelper er vi opptatt av å hjelpe kundene med å finne riktig utstyr slik at kundene våre får optimale og gode sports og friluftsopplevelser.

gjengen på Røros Sport
Velkommen til en trivelig handel på Røros Sport!

Besøk oss gjerne i Bergmannsgata 13

Handlekurv